A social media a perszonalizált automatizáltság korát éli

Vágólapra másolva!
Smart marketing a Social Media februári konferenciáján Hihetetlenül gyors és kiterjedt, hálószerű változások zajlanak a Social Mediában.Követni, kezelni ma már csak automatizált rendszerekkel, programokkal lehet. A cégek nem maradhatnak ki a közösségi terekből. Hiszen üzleti partnereik és a fogyasztóik is ott tartózkodnak.Ott élik üzleti és magánéletüket, ott informálódnak, ott vásárolnak, és ott szórakoznak. Ám nem maradnak egy helyben. Rohamosan változtatják kedvenc helyeiket, ízlésüket, igényeiket. Erről szól az idei évadnyitó Piac & Profit Social Media konferenciája.
Vágólapra másolva!
Forrás: Piac&Profit

Főleg az Y és a Z-generáció válik hagyományos eszközökkel követhetetlenné. Automatizált követőrendszerek, profi technológiák, alkalmazások képesek csak arra, hogy elérjék őket, bárhol vannak. És arra is, hogy személyesen szólítsák meg, tudjanak róluk mindent, és még az érzelmeikre is hassanak.

Elérte a socail mediát is az Ipar 4.0. Az okos, összekapcsolt, digitális technológián alapuló megoldások a marketingben is elszaporodtak, egyértelmű versenyelőnyhöz juttatnak. Melyik cégnek van arra ideje, forrása, emberállománya, hogy mindenhol eredményesen jelen legyen a régi manuális módszerekkel. De akkor hogyan oldjuk meg, hogy a legolcsóbb értékesítési felületeken a leghatékonyabban, a legtöbb konverziót elérjük, s egyszerre, egy időben kommunikáljunk minden ügyfelünkkel? A Social Media a perszonalizált automatizáltság korát éli. Ez már nem az amatőrség tere.

A Piac & Profit rendszeresen, évente kétszer gyűjti össze a legújabb, profitot hozó trendeket, hogy a rendszeresen visszatérő Social Media konferenciáján a legjobb szakemberek, marketingguruk segítségével átadja a nagy- közép- és kisvállalati döntéshozóknak, marketingvezetőknek, marketingszakembereknek. Azonnal hasznosítható tudásokat, információkat, gyakorlatokat osztanak meg egymással.

A népszerű Social Media konferencia február 14-én lesz, ismét a Sugár Mozi nagytermében, a hatalmas kivetítővászon előtt. A mondanivaló ismét ugyanaz, csak a rohamosan zajló változások miatt mindig más tartalommal: merre megy a Social Media világa, s hogyan használjuk üzleti célokra? A konferencián világos pillanatképet vázolunk. A megvalósításhoz pedig szakemberek segítségét ajánljuk.

A részletes programot és a még kedvezményes regisztrációs feltételeket itt lehet megtekinteni:

https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/social-media-automatizalva/