Új központot nyitott a Betsson

chosen
A mészhomályos téglafalakon belül csúcstechnológiájú fejlesztés zajlik majd.
Vágólapra másolva!
Budapesten lesz a csoport egyik legjelentősebb fejlesztői bázisa.
Vágólapra másolva!
Forrás: Remion Design / Tóth Endre Nándor

A élet számos területére igaz, hogy az online szolgáltatások egyre inkább előtérbe kerülnek, az i-Gaming szektorra ez a tendencia még inkább jellemző. Nem meglepő tehát, hogy a gyors technológia fejlődésben az i-Gaming industry, azaz az online szerencsejáték a világ egyik legdinamikusabban fejlődő iparága lett. Ezen a folyamatosan növekvő piacon a Betsson Group az egyik legjelentősebb cég, amely most Magyarországon nyitotta meg egyik legfontosabb fejlesztési helyszínét.

A Betsson Group több mint 50 éve van jelen a szórakoztató iparban, és egyre dinamikusabban növekszik. Innovatív szemléletükkel és a több mint húsz i-Gaming márkával előkelő szerepet töltenek be a piacon.

A mészhomályos téglafalakon belül csúcstechnológiájú fejlesztés zajlik majd. Forrás: Remion Design / Tóth Endre Nándor

Az iparág és a piacon belüli vezető szerepük megköveteli, hogy a legújabb technológiákat használják és a legjobb informatikai szakemberekkel dolgozzanak. Jelenleg mintegy 45 országból érkező több mint 2000 fővel dolgoznak azon, hogy új generációs ügyfélélményt hozzanak létre. A vállalat növekedésnek és fejlődésnek köszönhetően Budapesten egy közel száz fős informatikai központot hoztak létre, amely így az egyik legjelentősebb fejlesztői központ lesz a Betsson csoporton belül.

Forrás: Remion Design / Tóth Endre Nándor

Hogy miért hazánkra esett a cég választása, arra Stefan Nordin, a Betsson Group technológiai igazgatója adta meg a választ: Magyarországot magas technológiai tudás és mérnöki kultúra jellemzi, emellett pedig Budapest minden értelemben központi lokáció Közép-Európán belül.

Stefan Nordin, technológiai igazgató Forrás: Remion Design / Tóth Endre Nándor

Filozófiájuk szerint a legújabb technológiák és a biztos anyagi háttér start-up hangulattal párosul, ahol lehetőség van az építkezésre, valami új dolog létrehozására, az egyéni fejlődésre is. Jelentős szerepet kap a munkatársak képzése és fejlesztése, valamint a barátságos, személyes és stabil munkahelyi környezet megteremtése. Az irodai falain belül csúcstechnológiai fejlesztések zajlanak majd miközben szem előtt tartják a cég alapvető célkitűzését, miszerint a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az iparágban. A Betsson Group iparágban betöltött szerepét nem csupán a kiváló szakemberek, hanem a svéd kultúra és a minőség is garantálja – vallja magáról a csoport.

http://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=oqTrQHbmrAkBOv3sdFAe97btfXVwI3to9pThQdkgf0H.S7/fastid=gndwtrljduqyoflojeuekdeypqme/stparam=xfqqhksnxh/url=http://www.betssongroup.com/locations-budapest?utm_source=Origo_Techbazis&utm_medium=prcikk&utm_content=origo_PR&utm_campaign=Progressive_Studio_BETSSON_PR_1710