Mi van az ételfotók mögött? Fagylalt helyett krumplipüré, tej helyett ragasztó

Forrás: petapixel.com
1/14
Ezen a képen az igazi fagylaltot krumplipüré, porcukor és ételszínezék keverékével helyettesítettékForrás: petapixel.com
Forrás: petapixel.com
2/14
A fogpiszkáló és a damil mindent a helyén tartForrás: petapixel.com
Forrás: petapixel.com
3/14
A süteményeket szórófejes festékekkel díszítették, a krém pedig valójában borotvahabForrás: petapixel.com
Forrás: petapixel.com
4/14
A húst a motorolaj, a sárgarépát pedig a hajlakk teszi fényesséForrás: petapixel.com
Forrás: petapixel.com
5/14
Tej helyett gyakran használnak PVA ragasztót, mert a tejtől megpuhul a gabonapehelyForrás: petapixel.com
Forrás: seriouseats.com
6/14
Nem néznek ki elég frissnek és gusztusosnak a gyümölcsök? Itt lép színre a növényi olaj és az ecsetForrás: seriouseats.com
Forrás: foodphotographyblog.com
7/14
Így maradnak meg a zöldségek a krémlevesek tetejénForrás: foodphotographyblog.com
Forrás: foodphotographyblog.com
8/14
A hamburgernek néha kell egy kis segítség, hogy az összetevők a helyükön maradjanakForrás: foodphotographyblog.com
Forrás: foodphotographyblog.com
9/14
A hűs italokban a jég általában műanyagForrás: foodphotographyblog.com
Forrás: Vice.com/Chris Bethell
10/14
Tehát a webre csak a legjobb ételfotók kerülhetnek. Az egyik kifinomult fogás és alapanyagai: WC-tisztító korong, borotvahab és egyebekForrás: Vice.com/Chris Bethell
Forrás: Vice.com
11/14
FoodstyleForrás: Vice.com
Forrás: theguardian.com
12/14
Ez a pulyka valójában nyersForrás: theguardian.com
Forrás: theguardian.com
13/14
A kávé tetején a hab a folyékony szappannak köszönhetőForrás: theguardian.com
Forrás: shutterstock.com
14/14
A gyümölcsökön a foltokat rúzzsal fedik elForrás: shutterstock.com