Csak úgy olvadnak le a kilók rólunk, ha elhagyjuk ezt a két dolgot

gyors fogyás étrend
diétás étrend
Fotó: Pixabay
Vágólapra másolva!
Ha egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy karcsúsodni szeretnénk, akkor érdemes megfogadni Dr. Michael Mosley tanácsait, ugyanis ha ezt a két dolgot elhagyjuk, jelentősen felgyorsíthatjuk vele a fogyást.
Vágólapra másolva!

Ami a reggelit illeti, Mosley azt javasolja, hogy csökkentsük a cukorfogyasztást. Ez azt jelenti, hogy a cukros gabonaféléket, péksüteményeket és édes finomságokat ki kell zárni az étrendből, mivel ezek „cukorlázat okoznak, amelyek később hirtelen éhségérzetet keltenek”. Ehelyett érdemes valami laktatóbbat választani, beleértve a zabkását vagy a tojást. Aki viszont igazán fogyni szeretne, nemcsak reggelinél, hanem a többi étkezésnél is érdemes elhagynia a cukrot - írja a Mirror.

Cukor , édesség
A cukor nem csak a fogyás célja miatt kerülendő Fotó: Pixabay

Dr. Mosley szerint szintén kerülendőek a keményítőtartalmú szénhidrátok is. Ide tartozik a kenyér, a tészta, a burgonya és a fehér rizs – írja a The Express. Az tanácsolja, hogy ehelyett válasszunk inkább teljes kiőrlésű gabonákat, például a bulgurt, rozsos vagy éppen teljes kiőrlésű termékeket, barna rizst vagy hajdinát.

Michael Mosley nemrégiben megosztott egy receptet a TikTok-csatornáján, amely a tökéletes lehetőség azok számára, akik gyors és egészséges reggelit szeretnének beépíteni a reggeli rutinjukba.

@thefast800_official Start your day strong with this quick and easy 286-calorie recipe! Cottage Cheese, the protein powerhouse, will keep you fueled and satisfied for longer 🌞💪 #breakfastgoals #cottagecheeserecipe #quickandeasyrecipe #ketofriendly #thefast800 #fast800 #michaelmosley ♬ original sound - The Fast 800