Ez az egyszerű borsos szósz, a steakimádók kedvence lehet! - videó

steak, szósz, marha, hús, sütés, bor, étel
Vágólapra másolva!
Egy tökéletesen megsütött steaket csak egy jó szósz tehet még finomabbá. Egy influenszer, amikor megosztotta kedvenc borsos szósz receptjét, a követői oda lettek ezért az egyszerű mártásért, ugyanis úgy passzol a marhahúshoz, mint bárányhoz a menta vagy malachoz az alma.
Vágólapra másolva!

Az Ollieeats egyik szakácsa osztotta meg egy videóban a szupergyors borsos mártás receptjét, ami elképesztően tökéletesen passzol egy jól sütött steak mellé. 

@ollie_eats Quick easy, super banging peppercorn sauce for your steak This is my way of making it not the way of making it before the sauce police come knocking but guarantee you will love it big up So first of all, Im gonna make a conscious effort to start measuring out my stuff So add 1 tablespoon of crushed black pepper, with 2 teaspoons of garlic paste, and a large north of butter, heat in the pan until frothy, and then add double cream Now stay with me with this part crumble in a beef @oxouk cube this will add a beefy taste and thicken the sauce Get it back on the heat and whisk it until it thickens up Decant it in a gravy boat cover in clingfilm to stop that’s sluggy top from forming And heat it up when you’re ready And boom there you have it bang tasty peppercorn sauce RECIPE 1 tbs crack black pepper X2 tsp garlic paste X1 oxo cube X1 knob of butter 270ml double cream #steak #peppercornsauce #steaksauce #sauce #recipeoftheday #recipeshare ♬ original sound - ollieeats

Hozzávalók: 

Egy evőkanál fekete bors

Két teáskanál fokhagyma paszta

Egy nagy kanál vaj

Egy marhahúsleves kocka

270 ml zsíros tejszín

Elkészítés: 

A vajat, a borsot és a fokhagymapasztát tegyük egy serpenyőbe és habzásig melegítsük. Ezután vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a zsíros tejszínt. Miután a tejszínnel simára kevertük a szószt, morzsoljuk bele a húsleveskockát. Ezután tegyük vissza a serpenyőt a tűzre, amíg a szósz besűrűsödik. Amint kész töltsük egy kiöntő edénybe és tálalhatjuk is a steak mellé!

Forrás: Mirror