Most akkor mégsem zár be az Onyx étterem?

Vágólapra másolva!
Az Onyx és az Onyx Műhely nem zár be. Tavasszal az Onyx Műhely mellett, az ONYX új enteriőrrel és koncepcióval nyitja meg a kapuit. Sajtóközleményükben átfogó képet adtak a háttérben lezajlott kreatív folyamatokról, ami végül az új ONYX megszületéséig vezetett. A vasárnapi "Utolsó Járat" után, elindult az átépítés.
Vágólapra másolva!

Az ONYX Metamorfózisa pár hónapon belül véget ér és az Onyx Műhely mellett a korábbi étterem helyén az ONYX is megnyitja kapuit. Az elmúlt három év során az Alkotói Közösség azon dolgozott, hogy az ONYX visszatérése méltó legyen a két Michelin-csillagos korszakhoz. Számtalan irányt fontolóra vettek és aprólékos mérlegelés után jutottak el a végleges koncepcióhoz.

Az ételek, eszközök és az élmény fejlesztései az utolsó fázisba kerültek.

Ezzel párhuzamosan az URBA Stúdióval együttműködve, a belsőépítészeti tervezés is a végéhez ért. A látványtervek az elmúlt három év, közös gondolkodás mentén született folyamatokat mutatja be.

Az Utolsó járat esemény másnapján elindult a végleges terv megvalósítása, de egyelőre titok, melyik lesz a befutó, amivel tavasztól találkozhatnak a vendégek az új ONYX-ba lépve. A látványtervek itt tekinthetőek meg.