Itt a megoldás a karácsonyi menü stresszmentes elkészítéséhez

Christmas dinner calculator
Christmas dinner calculator
Vágólapra másolva!
A szenteste vacsorája, és a többi ünnepi menü megtervezése és elkészítése akár több órát is igénybe vehet, ami miatt a karácsony szeretetteljes hangulata is már jó előre tovaszállhat. Egy "csodaeszköz" azonban tökéletes megoldás lehet erre. 
Vágólapra másolva!

A karácsonyt, mint a szeretet ünnepét széles körben az év egyik legörömtelibb időszakának tartják - különösen, ha azt szeretteink társaságában tölthetjük. Az egész év során várva várt szenteste vacsorájának elkészítése azonban nagyon stresszes lehet, hiszen - főleg, ha többféle ételt is szeretnénk az ünnepi asztalra tenni - a sokféle összetevő, és a sokáig tartó főzési idő nagyon sok odafigyelést igényel.

Van egy egyszerű megoldás, amivel ez a stressz már a múlt ködébe veszhet, és így az ünnepi napok is teljes nyugalomban telhetnek. A forradalmi eszközt a Campbells Meat szakértői mutattak be, akik létrehozták az online karácsonyi vacsorakalkulátort, amellyel az emberek állítólag akár két órát is megspórolhatnak a konyhában idén karácsonykor. Ennek segítségével jóval lerövidülhet a főzési idő, hiszen pontosan be lehet vele osztani az időbeosztást, és maximalizálni lehet az elkészítési időt. A számológép ugyanis minden különféle ételnek (húsnak, zöldségnek és a különféle egyéb köretnek) kiszámolja az elkészítési idejét.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

"A karácsonyi időzítési útmutató szerint a karácsonyi vacsora elkészítése és főzése legfeljebb 1,5 órát vehet igénybe, miután a húst meghatározott ideig főni hagytuk" - nyilatkozta Stevie Cheape, a Campbells Meat főszakácsa.

Először részletesen meg kell határozni, hogy milyen húsokat és köreteket szeretnénk az ünnepi asztalra tenni, majd pedig, hogy nagyjából mikor szeretnénk a kész ételeket tálalni. Ezen információk birtokában a kalkultor lépésről-lépésre bemutatja, hogyan kell mindent elkészíteni, és mennyi idő kell hozzájuk.

Forrás:Mirror