Bizarr ketchup kerül a boltokba, tényleg csak kalandvágyóknak

Vágólapra másolva!
Újfajta ízesítésű Heinz ketchupba botlottak az éles szemű vásárlók a boltok polcain. Az új terméket uborkás ízvilággal gazdagították, ám megoszlanak a vélemények róla, egyesek kifejezetten kedvelik, míg mások szívesebben maradnak a hagyományos verziónál.
Vágólapra másolva!

A ketchup sokak kedvence. Hamburgerek népszerű ízesítője, de sült krumplit is mártogathatunk bele, egy biztos, hogy rengeteg ételt képes feldobni.

Azonban, még a legfanatikusabb rajongók többségéből is undort váltott ki a Heinz újítása, az uborkás ízű kechup, ami zöld színű és savanykás aromájú.

Mások azonban lelkesen fogadták az új terméket.

Hozzászólók százai fogalmazták meg a véleményüket a poszt alatt, azonban nem mindegyik volt pozitív. Voltak, akik egyenesen felháborítónak tartották, és a valódi ketchup megcsúfolásának titulálták.

Az egyedülálló ízkombinációval a Heinz

azoknak a fogyasztóknak próbált kedvelni, akik rajonganak a savanyú ízekért.

"Folyamatosan azon kísérletezünk, hogyan tehetnénk pikánsabbá a hagyományos ketchupunk egyedi ízét. A savanykás íz sokak körében népszerű, ezért úgy gondoltuk, hogy a hagyományos és a csípős verzió mellett érdemes lehet egy ilyen ketchupot is piacra dobni. A paradicsom édeskés íze az uborka savanykás ízvilágával ötvözve remekül passzol a hamburgerekhez, de virslivel, sajttal, kenyérrel fogyasztva is egyedülálló ízélményt nyújt"

- írta Thiago Rapp, a Heinz kommunikációs igazgatója.

Forrás: DailyStar