Megosztja a titkos receptjét az egyik népszerű gyorsétterem

Romantic,Couple,Is,Cooking,On,Kitchen.,Handsome,Man,And,Attractive love,handsome,prepare,couple,lunch,cut,salad,woman,young,boyfrie Romantic couple is cooking on kitchen. Handsome man and attractive young woman are having fun together while making salad.
Romantic couple is cooking on kitchen. Handsome man and attractive young woman are having fun together while making salad. Healthy lifestyle concept.
Vágólapra másolva!
A Chick-fil-A gyorsétterem úgy döntött, hogy megosztja fogyasztóival titkos receptjeinek egy részét, hogy bárki könnyen el tudja készíteni otthon ételeit. Mindezt pedig egy fontos ügy érdekében teszi.
Vágólapra másolva!

Az atlantai székhelyű gyorséttermi vállalat, a Chick-fil-A, a Shared Table programjának keretein belül kiadja első szakácskönyvét. A digitális gyűjtemény az „Extra Segítség: Inspiráló történetek és fantáziadús receptek a Chick-fil-A asztaláról" címet kapta. A könyv összesen 26 receptet tartalmaz.

A vállalatnak a digitális szakácskönyvvel célja is van: az otthoni főzéshez ad inspirációt úgy, hogy újrahasznosított alapanyagok és maradékok felhasználására buzdítja az olvasóit.

A képen Chick-fil-A egyik étterme az Egyesült Államokban Forrás: Shutterstock

A szakácskönyvben szerepel néhány olyan klasszikus Chick-fil-A recept, mint például a csirkesaláta. Emellett az olvasók még a Second Helpings nonprofit szervezet gofris, burgonyás, sült frittatáját is elkészíthetik otthon a digitális útmutatás segítségével.

A Chick-fil-A 2012-ben indította el a Shared Table programot, hogy a több ezer étterméből származó felesleges élelmiszereket helyi nonprofit partnereknek adományozza a pazarlás csökkentésének és a rászorulók étkeztetésének érdekében. Azóta 23 millió ételt szolgáltattak a hátrányos helyzetben élőknek.

Forrás: FOX 5