Így lesz tökéletes a kürtőskalács

kürtőskalács, gasztrodinamika
Vágólapra másolva!
Ha ismeri ezeket a trükköket a világ legjobb kalácsait sütheti. A Gasztrodinamika legfrissebb adásából, az is kiderül, hogy mire panaszkodnak legtöbbször a vásárlók a kürtőskalácsosnál!
Vágólapra másolva!

De arról is beszélgettünk, hogy miért nem lehet minden mentes a kürtőskalács. És az ország leghíresebb kürtőskalácsosa azt is elárulta mi az a fahéjas szilvabon.

Fotó: Segal Viktor

Mai műsorunkban az Édes Mackóban járunk, és kürtőskalácsot sütünk Segal Viktor séffel, és vendéglátónkkal András Tündével.

Fotó: Segal Viktor

Az ízeket, illatokat még nem tudjuk átadni egy ilyen podcastban, de ezt mi sajnáljuk a legjobban.

Fotó: Segal Viktor

Amiben egyetértettünk a az Édes Mackó kuckójában, hogy fagylalttölcsérnek nem használjuk a kürtőskalácsot. És hogy miért? Aki nem rest és meghallgatja a műsort, ezt is megtudja.