Édes bundás kenyér négy titkos hozzávalóval Kylie Jennertől

Kylie Jenner
SANTA MONICA, CALIFORNIA - AUGUST 27: Kylie Jenner attends the premiere of Netflix's "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" at Barker Hangar on August 27, 2019 in Santa Monica, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Kardashianék gyakran megosztják követőikkel kedvenc családi receptjeiket. Legutóbb Kylie Jenneren volt a sor, aki megmutatta az Instagramon, hogyan készíti a bundás kenyeret. Néhány váratlan és titkos alapanyag a megszokott reggeliből azonnal valami különlegeset varázsol.
Vágólapra másolva!

– írta Jenner a rajongóinak a testvérére, Khloé Kardashianra utalva. Közben pedig megmutatta a konyhapultján lévő alapanyagokat is.

A bundás kenyér nálunk azt jelenti, hogy sós tojásban megforgatjuk a kenyeret és kisütjük zsírban. Kylie pultján azonban nemcsak kenyér és tojás volt,

hanem vanília, fahéj, tej, barna cukor és corn flakes is.

Először felverte a tojást egy kis tejjel, vaníliával, fahéjjal, majd összetörte a corn flakes-t.

Ezt követően fogta a kenyérszeleteket, megforgatta a tojásos keverékben, majd a corn flakes-ben, és csak ezután sütötte ki.

Amint elkészült a hagyományosnak nemigen mondható bundás kenyér, megszórta barna cukorral is.

– mondta.

A végeredmény egy kívülről ropogós, belül lágy, édes bundás kenyér, amelyet meglocsolt cukorsziruppal és sült baconnel tálalt. Emellett felszolgálhatjuk porcukorral és bogyós gyümölcsökkel is.