Így foglalta le az anyuka a gyerekeket néhány édességgel, kreatívan

Talán nem meglepő: az amerikaiak több popcornt fogyasztanak, mint bármely más nemzet
Vágólapra másolva!
Maradjunk otthon – halljuk mindenhonnan, mi pedig eleget is teszünk a kérésnek. Azonban mindez sokkal nehezebb gyerekekkel, nem egyszerű lefoglalni őket. Egy édesanya viszont nagyon kreatívan oldotta meg ezt a dolgot. Házi moziba invitálta a kicsiket.
Vágólapra másolva!

Az édesanya hazahozta a moziélményt: a gyerekek két film közül választhattak, melyiket szeretnék megnézni. Ez azonban nem azt jelentette, hogy ingyen bejuthattak: zsebpénzükből ugyanúgy fizetni kellett az édesanya által készített jegyekért és persze az édességek sem voltak ingyen.

Minden jegy 5 dollárba (1600 forint), a finomságok pedig 3-5 (1000-1600 forint) dollárba kerültek.

Persze az anyuka különböző fogásokkal is készült a gyerekeknek, azonban tudta, hogy erre már nem lesz pénzük. Nagyon egyszerűen oldotta meg a kérdést: a gyerekek besegítettek a házimunkába.

Meg is osztotta ötletét a Facebookon:

Mindenki imádta az édesanya ötletét, több szülő is közölte, hogy biztosan ki fogják próbálni. Tehetünk mi is így! Készíthetünk otthon pattogatott kukoricát, házi csokoládét vagy müzlit, és azt szolgálhatjuk fel a házi mozi alkalmával. Izgalmas és szórakoztató program az egész családnak!

Forrás: pixabay.com

Házi popcorn

Hozzávalók:

  • kukoricaszemek
  • fűszerek ízlés szerint

Elkészítés:
Egy magas falú serpenyőbe öntsünk egy kis olajat, kezdjük el melegíteni.
Tegyük bele a kukoricaszemeket, sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint és aztán fedjük le.
Hagyjuk kipattogni és már fogyaszthatjuk is.