3 utolsó pillanatos finomság Valentin-napra

párkapcsolat, pár, szerelem, étkezés
Vágólapra másolva!
A mindennapos rohanás közepette könnyen elfeledkezhetünk a Valentin-napról, így beleeshetünk abba a hibába, hogy február 14-én kapkodva választunk olyan ajándékot, ami aztán a szekrény alján végzi. Szerencsére azonban még nincs késő: ha eddig nem kezdtünk el készülni rá, akkor az OMV tippjeinek segítségével akár az utolsó pillanatokban is tökéletes napot varázsolhatunk a párunknak.
Vágólapra másolva!

1. Reggeli meglepetés

A Valentin-nap nem csak az esti programról szól, így akár már reggel is előrukkolhatunk egy kis kedvességgel. Keljünk fel egy kicsit korábban, és lepjük meg a párunkat munka előtt

egy kávékülönlegességgel és ezzel együtt természetesen egy meghitt kávészünettel.

Ha szeretnénk egy-két finom falatot is a frissítő ital mellé, válasszunk péksüteményt vagy akár egy étcsokoládé-válogatást. Ennek a kis figyelmességnek köszönhetően már biztos, hogy vidámabban indul a nap.

Így lepjük meg kedvesünket Valentin-napon Forrás: Shutterstock

2. Édes kényeztetés

Ki mondta, hogy az ajándék csokoládék ideje lejárt? Ha az utolsó pillanatban vásárolnánk meglepetést, tökéletes választás lehet egy gourmet édesség, amelynek nemcsak a csomagolása elegáns, de egyben izgalmas gasztronómiai élményt nyújt.

Sőt, ha érzünk magunkban egy kis kreativitást, akár otthon is készíthetünk csokoládét.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy hazafelé beugrunk a boltba, veszünk natúr ét-, tej- vagy fehér csokoládét és mindenféle finomságot hozzá: aszalt gyümölcsöket, cukorkát,

mini pillecukrot, kandírozott gyümölcsöket stb.

Otthon megolvasztjuk gőz fölött, egy sütőpapírral kibélelt tepsire öntjük, megszórjuk az ízlés szerint kiválasztott finomságokkal és már kész is a saját csokoládénk.

3. Otthoni romantika

Ha este egy közös programmal lepnénk meg párunkat, nem feltétlen kell várólistás éttermekben vagy zsúfolt mozikban gondolkodnunk. Akár az otthonunkban is eltölthetünk egy romantikus estét, anélkül, hogy előtte napokat készülődnénk vagy szervezkednénk.

Elég, ha a munkából hazafele beszerzünk egy üveg, különleges bort és egy hozzáillő gourmet édességet – és már meg is vannak az ideális randi kellékei.

Sőt, készíthetünk színes koktélt is, azzal várva haza kedvesünket. Ezen a linken három szuper lehetőséget is találunk.