Wonder Woman ad tippeket az egészséges élethez 2020-ban

Vágólapra másolva!
Gal Gadot lett a smartwater márka új arca. A színésznő legismertebb szerepei a Halálos iramban-sorozatban Gisele Yashar és a DC Comics szuperhősnője, a Wonder Woman. A 2020 nyarán bemutatásra kerülő Wonder Woman 1984-ben is látható lesz ikonikus szerepében. Addig is azonban megoszt velünk néhány tippet, hogy az idei év az egészség jegyében telhessen.
Vágólapra másolva!

Gal Gadottal pedig hamarosan a magyar fogyasztók is találkozhatnak, hiszen a sztár Ausztriában, Csehországban, Görögországban, Horvátországban, Magyarországon, Olaszországban, Oroszországban, Romániában és Szerbiában is

megmutatja majd, hogyan tehetünk a jó közérzetünkért a mindennapokban.

Ennek első lépéseként alább négy tanács 2020-ra a színésznőtől!

Forrás: smartwater

Kezeljük prioritásként az egészségünket! – mentális, fizikai, spirituális és érzelmi szempontból is! Anyaként, dolgozó nőként, emberként kulcsfontosságúnak tartom, hogy a nyüzsgős napokon is a lehető legjobban érezhessem magam.

Találjuk meg az egyensúlyt az élet megannyi őrült pillanata közt – ez a legfontosabb, ha lelkünket és testünket is helyesen akarjuk táplálni!

Igyunk vizet, hidratáljunk! Amint kis szünethez jutok, legyen az a munkám vagy az edzésem során, lefekvéskor és ébredéskor is, vizet iszom. A frissítő víztől már jól érzem magam.

Szakítsunk időt magunkra, és olyankor ne hagyjuk, hogy eltereljék a figyelmünket! Folyamatosan körül vagyok véve emberekkel, de bármikor, ha van egy kis csend, azt arra fordítom, hogy leeresszek és egy pillanatra kikapcsolódjak. Ez újra feltölt motivációval, hogy nekiálljak a következő feladatnak.

Mostanában szeretek meditálni, vagy sétálni egyet a tengerparton.

Találjunk egy edzésprogramot, ami igazodik a testünk igényeihez! Az életemnek ezen szakaszában olyan mozgásformára vágyom, ami segít összpontosítani és megtalálni a stabilitásomat. A pilates és az úszás olyan sportok, amiket imádok, és miközben a légzésemre fókuszálok, odafigyelek a testemre és arra, hogy minden szempontból jól érezzem magam.

Fogadjuk meg Gal tanácsait, de ne felejtsük el a friss gyümölcsöket és zöldségeket sem! Érdemes ezek fogyasztását is beépíteni a mindennapjainkba. Próbáljuk ki például a következő receptet!

Forrás: Shutterstock

Kecskesajtos saláta sült céklával

Hozzávalók a salátához:

  • 6 cékla, megpucolva
  • 6 csésze rukkola
  • 1 avokádó, felszeletelve
  • 113 g kecskesajt, apróra vágva vagy morzsolva
  • 1/2 csésze apróra tört dió

Hozzávalók az öntethez:

  • 1/2 csésze extra szűz olívaolaj
  • 1/4 csésze balzsamecet
  • 1 evőkanál juharszirup
  • 2 teáskanál Dijon-mustár
  • só és frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Tekerjük be fóliába a céklát, szúrjuk be villával, tegyük tepsire és süssük 1 órán át.
Tegyük félre, hagyjuk kihűlni, majd szedjük ki a fóliából és vágjuk ékekre.
Közben keverjük össze az öntet hozzávalóit egy tálban.
Helyezzük el a rukkolát egy tálon, majd oszlassuk el rajta a céklát, a kecskesajtot, az avokádót és a diót.
Finoman forgassuk össze és tálaljuk az öntettel.