Ezzel a módszerrel az újramelegített, másnapos pizza is finom lesz

pizza, párkapcsolat, étkezés
Vágólapra másolva!
Az újramelegített pizza nem az igazi. Azt hiszem, ebben mindannyian egyetérthetünk. Próbálkozunk a mikróval, próbálkozunk a sütővel, de az eredmény egyáltalán nem kielégítő. Anthony Falco pizzamester szerint azonban van egy módszer, amely valóban ehetővé varázsolja a másnapos pizzát.
Vágólapra másolva!

A pizzát általában a mikróban melegítjük újra. Az eredmény egy gőzölgő, forró, nedves valami, amit megeszünk ugyan, de nem nyújt élvezetet. A sütő ropogóssá teszi ugyan a tésztát, de kiszárítja a sajtot és a feltéteket, ami szintén nem túl ínycsiklandó.

Így adott a kérdés: hogyan melegítsük fel úgy a pizzát, hogy ehető legyen?

Anthony Falco, a Roberta's pizzamestere szerint a megoldás a serpenyő. Tegyük bele a pizzát, öntsünk mellé néhány csepp vizet és állítsuk alacsonyra a lángot. Fedjük le egy fedővel és melegítsük egy-két percig.