Lenne elég bátorsága megkóstolni ezt a koktélt?

ananász
Vágólapra másolva!
A jalapeno valószínűleg nem az első dolog, ami eszünkbe jut, ha koktélt készítünk. Csípősségükkel azonban egy teljesen új ízt visznek az édes koktélba. Kiegyensúlyozza az ananász lédús, trópusi aromáját, az eredmény pedig egy könnyű ital lesz – annak, aki bírja a csípőset.
Vágólapra másolva!

A jalapenós koktél egy valódi különlegesség. Próbálja ki, főleg, ha szereti megdöbbenteni a vendégsereget.

Forrás: Shutterstock

Jalapenós koktél

Hozzávalók:

  • 2 közepes jalapeno
  • 6 csésze ananászlé
  • 2 csésze vodka
  • jég a tálaláshoz

Elkészítés:

Vékonyan szeleteljük fel a jalapenót és tegyük egy kancsóba.
Öntsünk rá 6 csésze hideg ananászlevet, majd 2 csésze vodkát.
Szervírozzuk jéggel.

Szavazzon!

Ki fogja próbálni ezt a koktélt?