Pink megszállottja ennek az ételnek

Pink,bor,amerika
Vágólapra másolva!
Pink háromszoros Grammy-díjas énekesnő és elfoglalt édesanya. Bár próbálja kihozni magából a maximumot, néha neki is nehéz helytállni ennyi különböző szerepben. Emellett persze önmagával is foglalkoznia kell, hiszen különösen fontos, milyen formában áll ki az emberek elé a színpadra. De vajon hogyan csinálja?
Vágólapra másolva!

Reggeli rutinja pont olyan egyszerű és hétköznapi, mint a miénk. Kávéval kezdi a napot – na meg persze egy smoothie-val. Rajong a szuperételekért, amelyek

extra energiát adnak és fokozzák az anyagcserét.

Edzője, Gregory Joujon-Roche javaslatára reggeli turmixját kókuszvízből, avokádóból, áfonyából és lenmagból készíti.

Pinknek fontos a táplálkozás Forrás: AFP/2015 Getty Images/Joe Scarnici

Ugyanakkor nagy rajongója a francia pirítósnak, különösen akkor, ha a férje készíti. Erről még a Twitteren is megosztott egy bejegyzést. Egyébként különösen fontos számára a táplálkozás, leginkább egészséges és főleg vegán ételeket eszik. A Fitness magazinnak elmondta egy interjúban, hogy néha azért csirkét és halat is fogyaszt.

Persze amikor turnézik, akkor jobban elkényezteti magát és sokkal többet enged meg magának, hiszen ilyenkor sok energiára van szüksége.

Pink emellett gyakran főz gyermekeivel, mint egy elfoglalt anya és családjával szívesen kertészkednek is. Az Instagramján megosztott egy képet még 2016-ban azzal a felütéssel, hogy a saját zöldségeinket együk.

Ugyanakkor Pink tudja, hogy a táplálkozás mellett elengedhetetlen a rendszeres mozgás, ezért aktív életmódot él. Persze néha ő is elcsábul és tart bűnözős napokat. Ilyenkor a zöldségek kicsit háttérbe kerülnek, és halloumi sajtot eszik.

– mondta el a Food & Wine magazinnak.

Hozzátette, hogy pitypangsalátához szokták grillezni a sajtot. Mivel nagyon ínyenc, gyakran vesz főzésórákat is.