Vágólapra másolva!
Kihirdették Londonban a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) nagydíjait, a mindössze 14 nemzeti bajnok között a Kreinbacher Birtok is szerepel, mint 'Best Hungarian Sparkling Wine'. A zsűri harmadik alkalommal választott Kreinbachert a legjobb hazai pezsgőnek.
Vágólapra másolva!

A legjelentősebb pezsgőverseny, a CSWWC (Champagne and Sparkling Wine World Championships) szakértő zsűrije minden évben az aranyérmesek közül választja ki a legkiemelkedőbb tételeket. A november 4-i díjátadó gálán, a világ szinte minden pontjáról beküldött pezsgők között

9 világbajnokot, 14 nemzeti bajnokot és 11 regionális győztest hirdettek.

A zsűritagok, a versenyt alapító Tom Stevenson, valamit Essi Avellan Master of Wine és Márkus György személyesen gratuláltak a győzteseknek. Az eseményen több mint 200 szakmabeli vett részt, köztük a legjobb nevű champagne-házak képviselői.

A Kreinbacher Birtok képviselői a legjobb hazai pezsgőnek szóló National Champion – Best Hungarian Sparkling Wine díjjal térhetnek haza. A somlói birtok most harmadik alkalommal érdemelte ki ezt a címet.

A CSWWC 2019 aranyérmes Brut Classic 2015 Magnum további két Best in Class címet is kiérdemelt, mint legjobb magyar évjáratos brut és legjobb hazai magnum pezsgő. A furmint és chardonnay házasításából készített, magnum palackban érlelt tradicionális pezsgő friss, 2016-os évjárata november közepétől lesz elérhető.