Füstös lesz az október Tállyán

Tállya Szóló Birtok
Vágólapra másolva!
Megtanulhatunk mindent, amit tudni lehet a rátkai füstölt szalonnáról, a BBQ-ról, megkóstolhatunk mindenféle füstölt árut, tarját, kolbászt, halat, paprikát és zöldárút október második hétvégéjén Tállyán.
Vágólapra másolva!

Szószok, sajtok, fűszerek, méz, lekvárok, sör és rengeteg más ínycsiklandó csemege várja azokat, akik október második hétvégéjén ellátogatnak a tokaji borvidék egyik ékkövére,Tállyára. Már pénteken este, október 11-én indul a program, LL Junior ad koncertet, majd másnap kezdődik a kézműves forgatag.

A füstös vásáron napközben füstölt ételek, zöldségek és húsok, este pedig különleges füstös vacsora várja a gasztronómia iránt érdeklődőket.

Meg persze rengeteg különleges bor.

Tállya és környéke Forrás: Szóló

Aki pedig otthon is szeretne füstölni, ínycsiklandó ételeket készíteni, az sem marad magára! A meseterek tippekkel, fortélyokkal segítik. Lehet kérdezni bátran! Az biztos, hogy a rátkai sváb szalonna titkára fény derül!

Lehet kóstolni füstölt kolbászt, sajtokat, főznek füstölt húslevest, jókai bablevest, készítenek pisztrángot, oldalast, persze azt is füstölve, de még a desszert is füstös lesz:

füstölt ordás gombóc, fahéjas tejfölhabbal.

Az esti különleges BBQ-vacsora alatt pedig Kicsi Zso és a Stranger Zenekar játszik.

Mindez október 11-12-én, Tállyán!