Ugyan ki ne inna szívesen bálnaherés sört?

hereízű sör
Vágólapra másolva!
Az itthon kapható ízesített sörök nagy része azért elég finom. Ebben megegyezhetünk. Ám a határon túl, a világ többi részén bizony léteznek bizarabbnál bizarabb sörök. Nézzük meg őket!
Vágólapra másolva!

5. Pillecukros sör

A Virginiában található Smartmouth Brewing sörfőzde IPA-jának különlegessége, hogy pillecukorral van ízesítve. Azok, akik már kóstolták, elárulták, hogy nekik tipikusan a szombat reggelek jutottak róla eszükbe, amikor édes, cukros gabonapehellyel ültek le a tévé elé rajzfilmet nézni. Nem véletlenül lett a neve Saturday Morning IPA.

A korlátozott mennyiségben készült, édes sör csak Virginia államban kapható.

Kattintson a képre! Galéria nyílik!

bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök
bizarr sörök

4. Bálnaherés sör

Ez a „finomság" a Steðji, izlandi sörfőzde fejéből pattant ki. A Hvalur tiszta izlandi vízből és juhürülékben füstölt bálnaheréből készül.

Az állatok végterméke füstös, földes ízt ad a sörnek.

A sör csak szezonálisan kapható a Steðjinél, Izlandon.

3. Szupercsípős sör

A Twisted Pine sörgyár Ghost Face Killah söre csak 5,2% alkoholtartalmú, viszont a főzéshez használt csili bizony meglehetősen pikánssá teszi.

Főleg mivel többfélét is használnak hozzá: szellempaprikát, serranót, jalapenót, habanerót, illetve Fresno és Anaheim paprikákat.

A sör csak Colorado államban kapható.

2. Bikaherés sör

Még több here! A Wynkoop söre, a Rocky Mountain Oyster Stout, mindössze egy áprilisi tréfának indult, de aztán annyi figyelmet és érdeklődést kapott, hogy a sörgyár végül állandó termékké tette.

A pörkölt bikaherének köszönhetően a sör íze kissé húsos és sós.

Az ital csak Denverben, Colorado államban érhető el.

1. A világ legerősebb söre

A Brewmeister Snake Venom elnevezésű söre a világ legerősebbje: 67,5%-os. A sűrű és szénsavmentes italt a skót sörgyár szerint csak mértékkel szabad fogyasztani. Egyszerre egy feles is elég belőle.

A sör csak az Egyesült Királyságban kapható.

Szavazzon!

Ön melyiket próbálná ki?