Ezt eszi Beyoncé egy átlagos napon

Beyoncé, pizza
Vágólapra másolva!
Beyoncé, a híres énekesnő és dalszerző szintén azok közé a nők közé tartozik, akiknek alakjáért fájó szívvel vágyakozunk. Vajon milyen étrendet követ? Hogyan tartja karban a testét? És mit eszik a bűnözős napjain?
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a Shape magazinnak árulta el, hogy fontosnak tartja a reggelit, ezért sosem hagyja ki. Általában tojásrántottát eszik tojásfehérjéből, zöldséges turmixot iszik

vagy valamilyen teljes kiőrlésű gabonapehellyel indítja a napját alacsony zsírtartalmú tejjel.

Ebédre és vacsorára sok halat és zöldséget eszik, illetve egész nap próbál hidratált maradni.

"A pizza a kedvenc kényeztetésem." Forrás: Pinterest

Amikor az alakjáról kérdezik, azt válaszolja, hogy nem természetesen vékony, meg kell dolgoznia érte. Noha a kalóriaszámlálással nem foglalkozik, mindig újragondolja a testével kapcsolatos célokat.

Még úgy is, hogy imád enni.

A vasárnap az egyetlen nap, amikor bármit megengedhet magának. Ilyenkor általában pizza a menü, amit extra paradicsomszósszal és jalapenóval eszik.

– mondta el a Shape-nek.

Ha gyorsétterem, akkor csakis klasszikus sajtburger, ha pedig pihenésre és kikapcsolódásra vágyik, akkor a rozé az, ami szóba jöhet.

Mindemellett Beyoncé odafigyel arra, hogy minél jobban kiiktassa a rágcsálnivalókat és a vörös húst az életéből.

Az Instagram-fiókjából azonban kiderül, hogy néha a popcorn azért megengedett. Szerinte minden az egyensúlyról szól és igyekszik napról napra jobb döntéseket hozni.