Felejtsük el az ananászt! A kovászos uborka lesz a pizzafeltétek királya

Vágólapra másolva!
Ananászos, baconös vagy sonkás – mindenki máshogy szereti a pizzát. Vannak, akik a jó sok feltétre esküsznek, míg mások hagyományos olasz módon, csupán paradicsommal és sajttal fogyasztják – akkor is, ha a trendek folyton változnak. Még emlékszünk a csokoládés, epres pizzára, amelytől a homlokunk közepéig szaladt a szemöldökünk. Most egy újabb hasonló divathullám következik, ám ezúttal nem az édes ízeké lesz a főszerep.
Vágólapra másolva!

A Minnesotában található QC Pizza úgy döntött piedesztálra emeli a kovászos uborkát és

pizzafeltétté lépteti elő.

Pedig ez az alapanyag önmagában is megosztja az embereket, vannak, akik imádják, mások pedig ki nem állhatják, így kijelenthetjük: merész döntést hoztak.

Kapros, kovászos uborkás pizza Forrás: The Sun

Nem csoda hát, hogy a fogadtatás is megosztó. A pizzéria megosztott a Facebookon egy videót az újdonságáról, amelyre az emberek különböző módokon reagáltak: voltak, akik hányós szmájlival fejezték ki véleményüket, míg mások azt írták, hogy szívesen kipróbálnák.

Sőt, volt olyan hozzászóló is, aki kijelentette, hogy ez egyáltalán nem számít újdonságnak, mert ő már évek óta így eszi a pizzát.

A QC Pizza a hagyományos fűszerezést is lecserélte és oregánó helyett ezúttal kapor került rá.

Mit szól? Ön kipróbálná?

Szavazzon!

Kipróbálná a kovászos uborkás pizzát?