Készített már savanyú uborkával fagylaltot?

Vágólapra másolva!
A Manhattanben található Lucky Pickle Dumpling Co. alapítója, Jacob Hadjigeorgis, a savanyúságok megszállottja. Olyannyira, hogy megalkotott egy teljesen új trendet: a savanyúságból készített fagylaltot.
Vágólapra másolva!

Jacob szerint, mivel a fagylalt fő összetevője a savanyú uborka, olyan az íze, mintha krémes,

joghurtos uborkát majszolna az ember.

Hogy ez mennyire bizarr? Nem kell Manhattanig menni, hogy kipróbáljuk.

Készítsük el már ma!

Forrás: Cutco

Savanyú uborkás fagylalt

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál savanyúlé
  • 6 darab savanyú uborka
  • 940 g vaníliafagylalt

Elkészítés:
Hagyjuk szobahőmérsékleten megolvadni a vaníliafagylaltot.
Vágjunk apró darabokra négy uborkát. A maradék kettőt vágjuk csíkokra.
Keverjük össze az aprított uborkát, a savanyúlevet és a vaníliafagylaltot.
Tegyük a fagyasztóba néhány órára, majd tálaljuk uborkaszelettel.