Ebben az étteremben nem használhatja a kezét

Vágólapra másolva!
Az embereknek nincs könnyű dolguk a mai világban: nehéz új dolgot kitalálni. Persze mindig bebizonyítják, hogy igenis van új a nap alatt. Így történt ez most is. Az Egyesült Királyságban egy olyan éttermet nyitottak, ahol a vendégek nem használhatják a kezüket az evéshez. Így felmerül a kérdés: akkor hogyan esznek?
Vágólapra másolva!

Mindannyiunknak volt már olyan napja, hogy semmi kedvünk nem volt főzni. Az is óriási feladatnak tűnt, hogy megcsináljunk egy szendvicset. Vagy hogy együnk! Mert egyszerűen még a villát felemelni is nehezünkre esett.

Ebben a londoni étteremben a vendégek nem használhatják a kezüket Forrás: Msn.com

Persze azt a luxust nem engedhettük meg magunknak, hogy saját etetőt fogadjunk, aki a szánkba teszi az ételt. Pedig milyen jó lett volna! Ám ezúttal úgy tűnik, kipróbálhatjuk, hogy mi lenne, ha... Ebben a londoni étteremben ugyanis a vendégek nem használhatják a kezüket.

A Marylebone-ban található, Hands Off! június 11-én, vagyis ma nyitja meg kapuit, és csupán négy napig tart nyitva.

A vendégeket a pincérek etetik evőpálcával, és az italokat is ők emelik a szájukhoz. Az új kezdeményezés nem csak a szórakozást tartja szem előtt. A befolyt összeg ugyanis Mary's Meal jótékonysági szervezetnek megy.