Vendégeket vár délután, de nem tudja, mivel kínálja meg őket?

Vágólapra másolva!
Vannak alkalmak, amikor vendégeink hirtelen felindulástól vezérelve jelentkeznek be hozzánk, de olyan is akad, amikor megbeszéljük ugyan előre, mégis elfeledkezünk róla. Ilyenkor két dolog jellemzi a délelőttünket: a kapkodás és a zavar. Mivel kínáljuk meg őket? Milyen süteményt készítsünk? – csak ezen rugózik az agyunk kétségbeesetten. Pedig van egy tuti recept, amelyet garantáltan imádni fognak a vendégek, és az elkészítése is egyszerű.
Vágólapra másolva!
Konfettikocka Forrás: NewsLocker

Konfettikocka

Hozzávalók:

  • 2 csésze csokoládécsipsz
  • 1 csésze mogyoróvaj
  • 4 evőkanál vaj
  • ½ teáskanál vaníliakivonat
  • egy csipet só
  • 280 g mini pillecukor

Elkészítés:
Vajazzunk ki egy 20x20 centiméteres tepsit.
Egy közepes fazékban, közepes lángon olvasszuk meg a csokoládécsipszet és a mogyoróvajat.
Keverjük bele a vaníliát, a vajat és a sót.
Miután kihűlt, dolgozzuk össze a pillecukorral, és öntsük az egészet a tepsibe.
Tegyük a hűtőbe 2 órára.