Ez a kagyló a férfiak legnemesebb szervére hasonlít

falloszkagyló
Vágólapra másolva!
A kulturális különbségek nem egyszerűen megdöbbentenek, néha egyenesen sokkolnak bennünket. A rovarevést már úgy ahogy bevette a gyomrunk, hiszen a csapból is ez folyik, ám a tengeri herkentyűk már más lapra tartoznak. Mármint nyersen. Élve. Főleg, ha az ember olyat lát, amit ebben a videóban.
Vágólapra másolva!

Amikor először nézzük a videót, fel sem fogjuk mi történik, annyira rácsodálkozunk. Ez meg mi? – ez a gondolat jár a fejünkben. A válasz: csak egy kagyló, amely a férfiak legnemesebb szervére hasonlít.

A neve falloszkagyló.

Emellett iszapkagylónak és elefántormány kagylónak is hívják. Vaskos teste miatt nem képes összezárni a héját. Ormánya, vagyis a szifója segítségével ássa bele magát a homokos, iszapos üledékbe.

Fallikus alakja miatt Kínában afrodiziákumként tekintenek rá, a kagylógyűjtés a helyi kulturális örökség része. Ráadásul elég drágának számít a helyiek szerint, ezért csak ritkán fogyasztják.

Az alábbi lány is jóízűen fog neki a nyers tengeri herkentyűnek, ám az első harapás után már nem tűnik túlzottan elégedettnek.