Úgy néz ki, mint egy izzadásgátló, pedig kenyérre lehet kenni

Vágólapra másolva!
Vajon hány szükségtelen találmány van már a piacon? Senki nem tudja. De az biztos, hogy úton-útfélen ezekbe botlunk bele. Ilyen a következő újdonság is, amely a debütálását követően szinte azonnal készlethiányos termék lett. Még úgy is, hogy az emberek egy része elutasító volt ezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Matt Benedetto tehetsége abban rejlik, hogy nemlétező problémákra talál ki megoldásokat, talál fel eszközöket.

Így született meg a következő találmány is.

Sokan szeretik az avokádós pirítóst. Ez tény. Ám az Unnecessary Inventions és a mögötte álló Matt úgy gondolta, hogy leredukálja az elkészítési időt. Így feltalálta az avokádóstiftet, amely úgy néz ki, mint egy izzadásgátló, és úgy is kell használni. Annyi a különbség, hogy a kenyérre kenjük, nem a hónaljunkra.

Forrás: Food and wine

Az ötlet azért született meg, mert számtalan ember megy azért a sürgősségire, mert elvágta a kezét, miközben próbálta szétszedni az avokádót, illetve kivenni belőle a magot. El is terjedt az avokádókéz kifejezés.

Úgy tűnt az avokádóstift lesz az évszázad találmánya, ám talán a rajongók egy része másként vélekedik. Az egyikük például ezt írta egy Facebook-hozzászólásban: szeretem az avokádót, de ez visszataszító.

Míg mások arról számoltak be, hogy biztosan nem fogják lecserélni erre a friss gyümölcsöt.

Na, és ön kipróbálná?

Szavazzon!

Kipróbálná az avokádóstiftet?