Jó kézműves sört akar inni?

2019.04.24. 07:39

Májusban rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

A magyar és a nemzetközi kézműves, kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességekkel a Dunakorzón és a Lázár cár téren várják az érdeklődőket.

Magyar és nemzetközi, kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességeket kóstolhatForrás: Shutterstock

A fesztivál sörválasztékát kínáló kiállítók között van a FIRST The Craft Beer Co., a Hedon Kézműves Sörfőzde, a HopTop Brewery, a Hopfanatic Brewery – Sörmisszió, a Horizont Brewing,

a Lunczer Pálinkaház, a MONYO Brewing Co. és még sokan mások.

A rendezvény három napja alatt a nagy koncertek mellett fellép a számos stílusban játszó CéAnne and The Magic Pineapple, a Paul Simon-dalokat játszó akusztikus duó, a Kodachrome, valamint a harmonikán klasszikus-, könnyű-, dzsessz-, nép- és világzenét játszó Kéméndi Tamás – áll a szervezők közleményében.

A vasárnapot a III. Szentendrei Nagyszínpad könnyűzenei tehetségkutató verseny döntője nyitja, amely Szentendre és térsége fiatal zenekarainak, énekeseinek ad lehetőséget a bemutatkozásra.

A Szentendrei Sörfesztivált május 3. és 5. között rendezik meg a helyi Dunakorzón.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: