Ő Hollywood legnagyobb lasagneimádója, mégis tökéletes az alakja

90th Annual Academy Awards - Arrivals price PRIZE
Jennifer Lawrence attending the 90th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Jennifer Lawrence, az Oscar-díjas amerikai színésznő Az éhezők viadalában nyújtott alakításával robbant be a köztudatba. Már előtte is szerepelt számos filmben, mégis Katniss Everdeen karaktere hozta meg számára a valódi sikert. Tudjuk, hogy tehetséges, gyönyörű, őszinte, és hogy kifogástalan az alakja. Most pedig az is kiderült, hogy rajong az olasz ételekért és a szénhidrátokért. De akkor vajon mi a titka? Hogyan marad fitt és vékony?
Vágólapra másolva!

Jennifer szerint élete legőrültebb „olasz pillanata" az volt, amikor a Four Seasonsben egy nagy tál lasagnét tettek le elé. Természetesen egy üveg Proseccóval.

– mondta Jennifer.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

És ez még nem minden. A színésznő ugyanis nemcsak filmszerepeiről, hanem ínyencségéről is ismert: imádja a szénhidrátokat.

Elmondása szerint mindig túl sokat evett, és túlságosan szerette a hasát ahhoz, hogy modell legyen. Főleg, mivel úgy gondolja, hogy pizzával mindent meg lehet javítani.

Kedvenc olasz étele a lasagne után a spaghetti al pomodoro e basilico, vagyis a spagetti friss bazsalikommal. Emellett szereti a japán konyhát és a szusit is. Persze a szíve akkor is az olaszoké.

Érdekesség továbbá, hogy Jennifer rendkívül sokat tanult a japán és az olasz konyháról Robert De Nirótól.

Ennek tudatában jogosan merül fel a kérdés: hogyan lehet mégis ilyen irigylésre méltó alakja?

Forrás: AFP

Ha jó formában akar lenni egy film miatt, mindig becsületesen edz – még úgy is, hogy antimozgáspárti.

Jennifer edzésprogramjai általában a filmszerepek köré épülnek. Keménységük és intenzitásuk is ettől függ.

A színésznő azt is hozzáteszi, hogy emiatt ő mindig keményen edz. Neki ez sokkal könnyebb, mint extra erőfeszítéseket tenni a diéta miatt.

Edzésterve egyébként a reggeli futásokon alapul.

Emellett sprintel, kerékpározik, sőt piláteszezik és súlyokkal is edz, ha megköveteli a szerep. A Vörös verébben például egy orosz balerinát alakított, ami azt jelenti, hogy nem volt elég a mozgás, bizony vissza kellett fognia a gyomrát is.

Összességében azt lehet mondani, hogy Jennifer őszinte, reális, ami szívén, az a száján, amit megkíván, az a gyomrában, ám szükség esetén képes a komoly és kemény munkára is.