Testvére adta ki a híres modell különös hóbortját

Westime Celebrates Kris Jenner's Haute Living Cover MALIBU, CA - AUGUST 24:  Kendall and Kylie Jenner attend Westime Celebrates Kris Jenner's Haute Living Cover at Nobu Malibu on August 24, 2015 in Malibu, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Imag
MALIBU, CA - AUGUST 24: Kendall and Kylie Jenner attend Westime Celebrates Kris Jenner's Haute Living Cover at Nobu Malibu on August 24, 2015 in Malibu, California. (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for Haute Living)
Vágólapra másolva!
Kendall Jenner amerikai divatmodell elképesztő történeteket mesélt testévre, Kylie Jenner (szintén amerikai modell és valóságshow-szereplő) különös étkezési szokásairól. Egy legutóbbi Instagram-posztjában Kylie elárulta, hogy egy nagy adag zellerlével indítja a napot, utána pedig általában tojást eszik baconnel és avokádóval, amit már elég unalmasnak talál. Kendall szerint azonban testvére szívesen adja a fejét bűnözésre is, ha a reggeliről van szó.
Vágólapra másolva!

Kendall az egyik The Tonight Show-ban elárulta Jimmy Fallonnak, hogy a testvérének elég furcsa étkezési szokásai vannak. Például sosem próbálta még a gabonapelyhet tejjel, egészen a múlt évig.

Egész gyermekkorában csak magában, szárazon ette a gabonapelyheket.

Vagy, hogy szívesen fogyaszt Häagen Dazs-vaníliafagylaltot és gránátalmát reggelire. A sok tojás mellett ennyi bűnözés azért belefér, nem igaz?

Kendall és Kylie Jenner Forrás: Life & Style

A fiatal modell azt is felfedte a nézők előtt, hogy nemcsak Kylie-nak vannak különös hóbortjai a családban. Az apjuk például mindig banánt evett, miközben elhozta őket az iskolából, ezért most Kendall ki nem állhatja ezt a gyümölcsöt.

Ha megérzi az illatát, azonnal felfordul a gyomra.

Kendall sohasem volt egy csokoládérajongó, ám az utóbbi időben rájött, milyen csodálatos is bekapni egy szelet csokit egy hosszú repülőút során. Ám úgy nőtt fel, hogy imádta a tésztát, különösen az amerikai sajtosat. Hozzátette, hogy az ízlése miatt elég egyszerű embernek tartja magát.