Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a krémhez:
Hozzávalók a habhoz:
A tészta elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 176 fokra.
Olajozzunk ki egy sütőedényt és tegyük félre.
Keverjük össze egy tálban a lisztet, a cukrot, a sütőport, a tökfűszert, a sót és a szódabikarbónát.
Adjuk hozzá a tojásokat, a tökpürét, a növényi olajat és a vaníliakivonatot. Keverjük össze egy spatulával.
Öntsük az egészet az előkészített sütőedénybe és süssük 25-30 percig.
A krém elkészítése:
Keverjük össze habverővel a cukrot, a kukoricakeményítőt, a sót egy edényben, közben kezdjük el főzni.
Adjuk hozzá a tojást, a tojássárgáját, majd a tejet és a tejszínt.
Hagyjuk forrni körülbelül 8 percig, vagy amíg besűrűsödik.
Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a vaníliakivonatot.
Egy villával szurkáljuk be a tésztát, azután öntsük rá a krémet.
Fedjük le és hagyjuk állni legalább 4 órán át
A hab elkészítése:
Ha letelt az idő, készítsük el a tejszínhabot.
Verjük fel a tejszínt, a cukrot és vaníliakivonatot.
Öntsük a habot a süteményre, szórjuk meg fahéjjal és szerecsendióval.