Pucér pasi a csokis sütemény dobozán

Így nézett ki Jason Momoa 20 évvel ezelőtt
Vágólapra másolva!
Ha máshonnan nem, az amerikai filmekből biztosan tudjuk, hogy a cserkészetnek az óceánon túlon mekkora jelentősége van. A gyerekek kis zöld mellényben tényleg szívesen árulnak csokoládés süteményt, és úgy tűnik, szívesen használják a fantáziájukat is a magasabb eladás érdekében. Ez a kislány például elképesztő dolgot tett.
Vágólapra másolva!

Charlotte Holmberg neve egy szempillantás alatt vált ismertté, ám nemcsak a lakhelyén, Kolorádóban, hanem az egész világon. Cserkészként a feladata az volt, hogy csokis sütiket áruljon. A lány nyilvánvalóan örökölte az édesanyja képességeit, aki marketingesként dolgozik, mert hihetetlen dolgot tett:

újragondolta a Samoas sütemények dobozát.

Ennek köszönhetően pár hét leforgása alatt 2000 doboz süteményt adott el, amely rendkívüli mennyiségnek számít a Kolorádói Lányok Cserkészszövetségében. A kérdés adott: hogyan? Mit tett a lány a dobozokkal?

Forrás: WNYT

A Samoas nevet lecserélte Momoas-ra, majd a dobozra rányomatta Jason Momoa képét, akit a Trónok harca sorozatból és az Aquaman filmből ismerhetünk. A képen ráadásul Momoa félmeztelen, így nem meglepő, hogy a kertvárosi anyukák úgy odavannak érte.

– mondja a kislány egy vele készült interjúban.

Persze a fiúk is szívesen vettek a süteményből, hiszen sokaknak Aquaman a kedvenc karaktere a DC-moziuniverzumból.