Érdekli, mire esküsznek a celebek, ha reggeliről van szó?

Vágólapra másolva!
A hírességek életében rendkívül fontos a táplálkozás. És nemcsak azért, hogy a filmekben jól nézzenek ki, hanem azért is, mert sosem lehet tudni, mikor kapja lencsevégre őket egy lesifotós. Persze a kellemetlen képekből így is van elég az internet bugyraiban. A lényeg: szükséges a kiegyensúlyozott reggeli. De ez vajon mit jelent egy celeb életében?
Vágólapra másolva!

Justin Timberlake-nek két kedvenc reggeli fogása van. Az egyik a gofri lenmaggal, rántottával és mandulavajjal. Ha pedig felkelés után rögtön edzeni megy, akkor

a tojás és a fehérjeturmix a befutó.

Gwyneth Paltrow színésznő második szakácskönyvében, az It's All Goodban az alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejmentes receptekre összpontosít. Megkérte Dr. Frank Lipmant, hogy ajánljon neki reggeli fogásokat, amelyek illeszkednek ebbe az étkezési tervbe.

Lipman zöldséges omlettet és füstölt lazacot ajánlott szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

Azt nem tudjuk, hogy a színésznő ezeket eszi-e reggelire, de az biztos, hogy egy igazi tündér a konyhában.

Gwyneth Paltrow Forrás: mamamia.com.au

Khloe Kardashian azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a reggelije mindig valami gabonaféle 2%-os tejjel és egy csésze kávéval.

– mondta Carley Rae Jepsen, a Call Me Maybe dal énekesnője.

Kelly Osbourne énekesnő és dalszerzőnek egy normál reggeli két tojásfehérjéből, alacsony zsírtartalmú sajtból vagy egy tál Raisin Bran gabonapehelyből és alacsony zsírtartalmú tejből áll.

Shaquille O'Neal kosárlabdázó szintén tojásfehérjéből készült omlettet

és frissen facsart narancslevet fogyaszt reggelire.

– nyilatkozta.

Brooke Burke-Charvet szerint senki sem hagyhatja ki a nap első étkezését – legyen bármilyen rohanós a reggele. Ő a turmixokra esküszik, ám nemcsak reggelire, hanem egész nap. Fehérjepor, bogyós gyümölcsök és kókuszvíz – ez a kedvence.

Julianne Hough Forrás: Pop Workouts

Julianne Hough – a Menedék című film sztárja (Nicholas Sparks regényéből készült film) – a zöld gyümölcslevek rajongója.

Ám szereti a grapefruitot és a tojásfehérjéből készült, spárgával megbolondított rántottát is.

Chrissy Tiegen sem tudja mellőzni a tojást. Az ő reggelije a következőkből áll: két tojás, bacon és avokádó. Maria Menounos szintén nem viszi túlzásba, de legalább nem hagyja ki: görög joghurtot reggelizik áfonyával.

Brooklyn Decker sem okozott meglepetést következő kijelentésével:

Ez utóbbi Ashley Tisdale szívét is elrabolta, aki friss gyümölcsökkel és teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítóssal eszi. Shenae Grimes színész sem kerít neki nagy feneket: kávé, gyümölcsök, omlett vagy szalonna és tojás. Vagyis semmi olyan, ami nálunk, egyszerű embereknél ne kerülhetne az asztalra.