Ön ki tud facsarni egy citromot? Nekik nem sikerült - Videó

Vágólapra másolva!
Citromot facsarni nem egy bonyolult dolog. Ám, ahogy ezeket az embereket elnézzük, talán meg kell változtatnunk a kijelentésünket. Lehet, mégsem olyan egyszerű? Na de vajon mi okozhat ebben ekkora nehézséget? Kiderül.
Vágólapra másolva!

A videóban szereplő embereket figyelve az a kérdés ötlik fel bennünk: ők sosem láttak még citromot? Amikor közlik velük, hogy ki kellene facsarniuk, értetlenkedve néznek a kamerába. Az egyikük még vissza is kérdez, hogy: micsoda? Mit kell csinálni?

A rövid hajú lány piercinggel az orrában közli, hogy még sosem facsart ki citromot. Az értetlen arckifejezéséből mi is erre következtethetünk.

A khaki pólós fickó szerint ez egy egyszerű feladat. Ő tűnik a legmagabiztosabbnak minden résztvevő közül. Az első zavart pillantások után néhányan felfedezik a citromnyomót,

bár használni nem tudják.

Ám később feltűnik nekik ennek egy egyszerűbb, kézi változata, amellyel már jobban boldogulnak. A farmeringes férfi figyelmeztet mindenkit, amikor beleteszi a félbevágott citromot, és elkezdi nyomni:

Az utána következő hölgynek így sikerül arconlőnie magát. A rasztahajú fickó felfedezi benne a magokat, a szőke hajú pedig még egy kis kanalat is talál, amellyel kiszedheti őket.

A rövid hajú hölgy, aki az elején bevallotta, hogy még sosem facsart citromot, a legvégén közli: én ezt nem tudom!

Noha kezdetben úgy tűnik, hogy nem boldogulnak a dologgal, a végére azért néhányuknak mégis sikerül a feladat.