Snoop Dogg írt egy szakácskönyvet, ám egyvalamit kifelejtett belőle

Vágólapra másolva!
Snoop Dogg, eredeti nevén Cordozar Calvin Broadus Jr., amerikai rapper, producer és színész. Ha zenéjét nem is szeretik vagy ismerik, művésznevét mindenki hallotta már életében legalább egyszer. Azonban erőssége nemcsak hangjában, de főzőtudásában egyaránt keresendő. Snopp Dogg ugyanis csatlakozott azon celebek sorához, akik szakácskönyvet adtak ki.
Vágólapra másolva!

Bár hihetetlennek tűnhet, Snopp Dogg nagyon jó barátságot ápol a híres Martha Stewarttal. Ez a kapcsolat olyan mélyen gyökerezik, hogy a két jó barát még közös főzőshow-t is csinált,

amelyet 2017-ben Emmy-díjra jelöltek.

A show címe: Martha and Snoop's Potluck Dinner Party volt (Martha és Snoop vacsorapartija rögtönzött ételekkel).

Úgy tűnik a receptjeiről és főzőműsorairól híres hölgy akarva-akaratlanul hatással volt a rapperre, akinek októberben jelent meg első szakácskönyve. Íme:

Forrás: purewow

A From Crook to Cook (Csibészből szakács; Szélhámosból szakács) című könyv 50 receptet tartalmaz a narancsos csirkétől kezdve a gofrin keresztül a bolognais szendvicsig.

Persze Snoop a száraz torokra is gondolt: alkoholos italok receptjeit is tartalmazza a gyűjtemény.

Mivel köztudott, hogy a rapper rajong a marihuánáért, a könyv kiadója, a Chronicle Books külön kiemelte, hogy a benne található receptek teljesen kannabiszmentesek.