Ez a forró csokoládé elűzi a stresszt - Videó

Vágólapra másolva!
Már Nagy-Britanniában is engedélyezték a marihuána, vagyis a kannabisz orvosi célú felhasználását. A kendernövény virágzatában található a kannabidiol molekula, amelyet szívesen használnak fel ételek, italok, különböző gyógyszerek, valamint kozmetikumok alapanyagaként. Segít leküzdeni az álmatlanságot, a szorongást és fájdalomcsillapító hatású. Ebben a londoni kávézóban már ki is használták a legalizálását: kannabidiololajat adnak hozzá a forró csokoládéhoz.
Vágólapra másolva!

A Farm Girl Cafe itallapján egy új szereplő tűnt fel: a matchás, mentás forró csokoládé kannabidiololajjal (röviden: CBD-olaj).

Az elkészítése igen egyszerű. Először tesznek egy kanál kakaóport a csészébe, majd egy csepp CBD-olajat. Felöntik borsmentateával és matchás mandulatejjel, végül pedig néhány mentalevéllel és egy szép mintával díszítve szolgálják fel.

Forrás: Blumoak

A kávézóban bármelyik italhoz lehet kérni – persze felár ellenében. Azért kezdték el használni, hogy

felhívják a figyelmet a pozitív hatására.

A marihuána fájdalomcsillapító tulajdonságát már Krisztus előtt 2900-ban is ismerték. Újabban a tudósok felfedezték, hogy a kannabidiol, vagyis a CBD az a molekula, amely a fájdalomcsillapításért felelős.

CBD-olajjal természetes úton kezelhető a stressz és a depresszió, illetve a pattanások eltűntetésében is segíthet,

hiszen gyulladácsökkentő hatású. Emellett csökkenti a magas vérnyomást, valamint biztosítja a szív és az érrendszer egészségét.