Égés, káosz, bakihegyek - Amikor az emberek először sütnek palacsintát

A megfordítás nem nagyon sikerült
Vágólapra másolva!
Palacsintát sütni nem egy bonyolult dolog. Még a tészta elkészítését is könnyen meg lehet tanulni. Persze, ahogy az élet más területein, úgy a konyhában sem lehet mindenki sikeres. A videóban szereplő embereknek csak annyit kellett tenniük, hogy kisütik a palacsintákat – a tészta már rendelkezésükre állt –, ám még ebbe a feladatba is beletört a bicskájuk. Az idős hölgy a videó elején rögtön így indít: „Palacsinták. Ó, istenem!" 
Vágólapra másolva!

A fekete göndör hajú lány még sosem sütött palacsintát azelőtt, és ezt töredelmesen be is vallja. A szakállas férfi azt mondja, hogy

minden tőle telhetőt megtesz majd,

a barna bőrű lány pedig elmagyarázza, hogy első lépésként olajat kell fújni a serpenyőbe. Ezt szerencsére a legtöbben eltalálták, bár a göndör, világosbarna hajú nő egy kicsit túlzásba vitte.

– közli nevetve.

A megfordítás nem nagyon sikerült Forrás: Youtube

A férfi a rózsaszín ingben rögtön rányúl a palacsintakészítőre; néhányan követik a példáját, noha vannak, akik még ezt sem tudják használni.

A férfi a sötét ingben dalban mondja el, mit csinál éppen: „Tésztát öntünk a... Ó!" A nóta végén az „Ó" hang a szétfolyt tésztát hivatott jelölni.

Az őszes hajú férfi arról beszél, hogy bár nem szép kerekek a palacsinták, reméli, finomak. A szakállas fickó, aki az elején közölte, hogy minden tőle telhetőt megtesz, elárulja, hogy szerinte a palacsintakészítésben a megfordítás a legnehezebb.

– mondja a férfi fekete ingben.

– számol vissza a barna bőrű férfi is, majd csalódottan tapasztalja, hogy a palacsintája megégett.

A nő kék pólóban arról beszél, hogy bár egy kicsit odakozmált, nincs vele semmi gond. Mindezt úgy mondja el, hogy legyezi a füstöt.

A videóban többen is bocsánatot kérnek a füst és a leégett palacsinta szaga miatt.

A férfi a videó végén azt mondja: „Őszinte leszek. Még sosem csináltam palacsintát." Ez persze a próbálkozásaiból ki is derül.