Akvárium a konyhában

Home and Family 5190 Final Photo Assets 5190 DIY bridal shoulder jewelry Debbie Matenopoulos Hallmark Channel Home and Family Mark Steines Product Season 5 aquarium cookies ham steak with blueberry sorghum peg board wall pool party makeup tips for camping
Mark Steines and Debbie Matenopoulos welcome actress Missi Pyle from the movie "Miles." Alice Braga talks about USA's "Queen of the South." From FOX?s ?American Grit,? Chloe Mondesir visits our home. ?Butcher Babe? chef Loreal Gavin cooks ham steak with blueberry sorghum. Nat Geo WILD's "Pet Talk" host, David Mizejewski has tips for camping with wild animals. Celebrity makeup artist Troy Jensen shows us pool party makeup. Ken Wingard creates a peg board wall. Paige Hemmis shares important information for first time home buyers. Orly Shani has DIY bridal shoulder jewelry. Kristin Smith bakes aquarium cookies. Our DIY department answers viewer questions. Credit: © 2017 Crown Media United States, LLC | Photo: Alexx Henry Studios, LLC / jeremy lee
Vágólapra másolva!
Imádnivalóak ezek a kis akváriumok! Olyannyira, hogy biztosan sütnünk kell még egy tepsivel, mert a gyerekek elpusztítják az összeset. Várjunk csak! Ugyanarról az akváriumról beszélünk? Nem, mi nem arra gondolunk, amelyikben a halak úszkálnak. Dehogy! Valami egészen másra: egy olyan süteményre, amely az akvárumról kapta a nevét. Csak ebben nem halak, hanem cukorkák vannak.
Vágólapra másolva!

Manapság már kevés olyan dolog van, amellyel le lehet venni az embereket a lábukról. Hiszen rengeteg a recept az interneten, jönnek az újabbnál újabb ötletek, és minden csoda csak három napig tart, utána feledésbe merül.

Talán így lesz ez az akváriumsüteménnyel is. Vagy mégsem? Tesztelje le!

Forrás: Hallmark Channel

Akváriumsütemény

Hozzávalók:

  • 113 g szobahőmérsékletű vaj
  • 100 g cukor
  • 1 tojás
  • 250 g liszt
  • kemény cukor
  • különböző színes cukorkák
  • 1 tábla fehér csokoládé

Elkészítés:

Tegye a vajat egy tálba, öntse rá a cukrot, és dolgozza össze őket. Adja hozzá a tojást, és azt is keverje el benne.

Szitálja bele a lisztet, és keverje addig, míg a tészta elválik az edény falától. Tekerje be folpackba, és tegye félre 30 percre.

Nyújtsa ki, és szaggasson belőle nagyobb méretű köröket, egy kisebb szaggató segítségével pedig lyukassza ki a közepüket.

Tegye sütőpapírral kibélelt tepsire, és süsse 180 fokon 10 percig. Ha letelt az idő, vegye ki a sütőből, a lyukakba tegyen 1-1 kemény cukrot, és süsse 180 fokon további 5 percig.

Amint elkészült, szórjon a megolvadt kemény cukorra különböző színes cukorkákat.

Olvasszon meg egy tábla fehér csokoládét, kenje meg vele a keksz egyik oldalát, és ragassza össze őket. Várjon 15 percig, és már fogyaszthatja is.