A Quimby frontembere csokoládécsomagolást tervezett

Gerbeaud Café
Vágólapra másolva!
Kortárs művészek alkotásai díszítik az idén 160 éves Gerbeaud cukrászda jubileumi csokoládéit. A limitált számú „művészi édességhez" a világ egyik vezető csokoládégyára, a Cacao Barry szolgáltatta a csokoládét. Ezzel egy 160 évvel ezelőtti tradíciót elevenítettek fel.
Vágólapra másolva!

Több mint másfél évszázada ugyanis Gerbeaud Emil a kor

ünnepelt művészeivel terveztette

meg a különböző termékek csomagolását. A 160 éves jubileum alkalmából ezt a hagyományt élesztették újra, és kértek fel kortárs művészeket a csokoládé kinézetének megálmodására.

Kiss Tibi, a Quimby frontembere és az általa tervezett csokoládé Forrás: Gerbeaud Café Facebook

– mesélte Niszkács Anna, a Gerbeaud társ-ügyvezetője.

A művészi csomagolásban megálmodott csokoládé mellett a cukrászda – az évfordulót ünnepelve – olyan tradicionális süteményeket vett fel újra a szezonális ajánlatába, amelyeket a vendégek is régóta szerettek volna újra megkóstolni.

A Gerbeaud azonban a hagyományos sütemények mellett elkészítette mindegyik „2018-as" változatát:

megízlelhetjük a tradicionális és az újraálmodott lúdlábtortát, diplomatapudingot, konyakmeggydesszertet és Ekler-fánkot is.