Kattintson a képre, és nézze meg lépésről lépésre az elkészítés folyamatát!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvassza meg a vajat közepes lángon. Amikor megjelennek a felszínén a buborékok, keverje hozzá a narancshéjat. Főzze legalább egy percig.
Adja hozzá a habtejszínt, keverje el, és főzze még 1-2 percig.
Öntse a csokoládédarabokat egy edénybe, tegyen rá egy kis lyukú szűrőt, majd hagyja benne lecsöpögni a narancsos keveréket.
Adja hozzá a narancsaromát és az ételszínezéket (ha használ), és dolgozza jól össze. Tegye a hűtőbe néhány órára.
Egy fagylaltadagoló kanál segítségével adagolja ki a keveréket, és gyúrjon belőle golyókat. Forgassa meg porcukorban, azután tálalja frissen.