Dinnyét rejt a torta - Képek

dinnyetorta
Íme a végeredmény
Vágólapra másolva!
Szeretjük a nyarat. Legalábbis többé kevésbé. Jó, hogy végre süt a nap, ragyog az idő, utazhatunk, élvezhetjük a nyaralást, a fesztiválokat, egy valamivel azonban rendkívül nehéz megbirkózni: a kánikulával. Főleg a konyhában. A bekapcsolt sütő mellett. Ilyenkor olyan érzésünk támad, mintha együtt sülnénk a desszertünk tésztájával. Szerencsére azonban ez a recept több jó tulajdonsággal is bír: nem kell sütni, mindössze pár alapanyagra van szükségünk hozzá, és fél óra alatt kész van.
Vágólapra másolva!
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta
dinnyetorta

Kattintson a képre, és nézze meg, hogyan készül a dinnyetorta – lépésről lépésre!

Dinnyetorta

Hozzávalók:

  • 1 dinnye
  • 1 doboz habtejszín
  • 3 teáskanál eredeti bourbon vanília, vagyis a vaníliarúd kikapart magja és belseje
  • pörkölt mandula
  • bogyós gyümölcsök

Elkészítés:

Vágja le a dinnye alját és tetejét, azután pucolja meg. Egy papírtörlővel itassa fel a nedvességet a dinnyehúsról.

Verje fel a habtejszínt, közben adja hozzá a vaníliát, végül kenje be vele a dinnyét. Az oldalát vonja be pörkölt mandulával, a tetejét pedig díszítse bogyós gyümölcsökkel.