Itt kóstolhatja meg az egyetlen magyar whiskey-t

Vágólapra másolva!
Baja legnagyobb kerti partija ezúttal is valódi gasztroélményeket ígér: magyar kisüzemi sörökkel csillapíthatjuk szomjunkat, hamburgerekkel valamint barbecueételekkel pedig a gyomrunk korgását. Sőt, még az egyetlen hazai whiskey-be is belekortyolhatunk.
Vágólapra másolva!

A tavalyi élénk érdeklődés után a szervezők idén újra elhozzák Bajára a magyar kisüzemi sörök, a street food truckok és a nem hétköznapi zenék világát. Ételfronton a hamburger és a barbecue vonal lesz erős, italfronton pedig

a magyar kisüzemi sör kerül a fókuszba.

Persze megjelennek a helyi kézműves élelmiszerek is, mint a Gemenc Whiskey, vagyis az egyetlen magyar whiskey, a bajai pálinka, a különleges pörkölésű kávé, továbbá számos édesség és desszert.

Forrás: Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál

Az ital- és ételválaszték lényegesen nagyobb lesz, mint tavaly, sőt idén még a vegetáriánus fesztiválozókra is gondoltak a szervezők.

Nagyobb hangsúlyt kapnak az ízesített sörök és a komolyabb alkoholtartalmú italok is.

A zenei oldalt a jazz, a blues és a rockabilly műfajok képviselik, emellett gyermekprogramok és koncertek szórakoztatják majd a látogatókat. A fesztivál ideje alatt a közeli játszóház

gyermekfelügyeletet vállal,

hogy a szülők, nagyszülők is pihenhessenek egy kicsit, miközben a lurkók is jól érzik magukat.

A Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivált július 27-29-én rendezik meg Baján, a Tóth Kálmán és a Szent Imre téren. További információkért látogasson el az esemény Facebook-oldalára.