Unja a fagylaltot? Eljött a hűs desszertek ideje

Vágólapra másolva!
Krémsajtba zárt gyümölcsök színesítik meg a hétköznapjainkat. Ez a különleges sütemény finom, egyszerű, egy valódi felfrissülés a meleg időkben. Ha unjuk a fagylaltot és a jégkrémet, még mindig elkészíthetjük ezt a hűs, gyümölcsös finomságot. A gyerekek, de még a felnőttek is garantáltan imádni fogják.
Vágólapra másolva!
Forrás: Hello Homebody

Krémsajtba zárt gyümölcsök

Hozzávalók:

  • 226 g szobahőmérsékletű krémsajt
  • 3/4 csésze cukor
  • 340 g apróra vágott földieper
  • 560 g apróra vágott ananász
  • 2 banán, felkarikázva
  • 1 csésze pekándió, apróra törve
  • 226 g felvert habtejszín

Elkészítés:

Egy tálban dolgozza össze a krémsajtot és a cukrot kézi robotgéppel. Keverje hozzá az epret, az ananászt, a banánt és a pekándiót, a végén pedig egy spatula segítségével a habot.

Öntse egy 25 centiméter átmérőjű tepsibe, és tegye hűtőbe egy éjszakára.