Innovatív termékek és szolgáltatások versenye a SIRHA Budapesten

Vágólapra másolva!
A SIRHA Budapesten nemcsak a szakácsok és a cukrászok csaptak össze, hanem a termékek is. Lássuk, milyen eredménnyel zárult az innovációs termékverseny!
Vágólapra másolva!

A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin idén harmadik alkalommal rendezte meg a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyt. A versenyre külföldi és magyar kiállítók egyaránt pályázhattak. A csomagolóipar és logisztika csoport első helyezettje a YAMA by STARFOL Plusz

100%-ban lebomló, komposztálható pálmalevél tálalóeszköze lett.

Rubin fűszerpaprikamag-olaj Forrás: Tamas Kojedzinszky

Élelmiszer és ital kategóriában az első helyezett a Rubin Szegedi Paprika Feldolgozó

fűszerpaprikamag-olaja,

a második fej-fej mellett a Fino-Food emelt fehérjés tejtermékcsaládja, és a Panyolai Rubinszilva, míg a harmadik a Dia-Wellness tortakrém expressz lett.

A sütőipari- és cukrászati termékek közül a Zila Kávéház I Love Cake nevű tortaformája lett az első,

ezt a Granet Group naprafogómagos snidlinges minizsemléje követte, míg a dobogó harmadik fokára ugyanennek a cégnek az amarella desszertje került.

A szállodaipari termékek, bútorok, textilek, dekoráció és asztalteríték első helyezettje a Rill&Son bárkoffere, míg a technológiák közül egy online HACCP-naplózási rendszer hódította meg a zsűri szívét. Ezt követte a Quadro Byte webes ételrendelő-rendszer közétkeztetőknek, a harmadik helyezést pedig a Beerjet 6 mobil sörcsapoló berendezés érte el.