Szöcskét, selyemhernyót és skorpiót kóstoltak

Vágólapra másolva!
Azt már tudjuk, hogy a világ néhány pontján szívesen rágcsálnak különböző ízeltlábúakat ebédre, így kerül Mexikóban szöcske, Koreában selyemhernyó, Szingapúrban pedig skorpió a tányérra. Néhány férfi és nő bevállalta, hogy megkóstolja ezeket az ínyencségeket. Lássuk, hogyan reagáltak!
Vágólapra másolva!

A chapulines egy tradicionális mexikói snack, amely szó szerint szöcskéket jelent. Ez került elsőként a bevállalós alanyok elé. Az első sikoly és sokk után végül rávették magukat, hogy elropogtassanak néhány ugrólábat. Az egyik férfi azt mondta, hogy nem olyan szörnyű, míg egy másik azt nyilatkozta, hogy ha azt képzeli, hogy pattogatott kukoricát majszol, akkor valóban nem rossz. Ezzel a mellette ülő hölgy is egyetértett.

Egy tál beondegi Forrás: shutterstock.com

A szöcskéket követte a főtt selyemhernyó, ami a beondegi nevű étel Koreában. Persze ezt a fogást is sikolyok és döbbenet előzte meg, ám hiába állították az alanyok, hogy képtelen megenni, végül mégis elropogtatták a hernyót. A szőke, szemüveges hölgy azt állította, hogy jobb, mint amire számított. A lány a pöttyös ruhában pedig elismerte, hogy

hátborzongatóan néz ki, de ez íze azért nem rossz.

A harmadik fogás a skorpió volt, amely Szingapúrban közkedvelt csemege. A pöttyös ruhás hölgy szerint egészen jó az illata, és a többiek sem ódzkodtak tőle úgy, mint a többi fogásnál. Végül az alanyok beismerték, hogy ez sem olyan borzalmas, mint ahogy kinéz, vagy amire számítottak. A szőke hajú, szemüveges hölgy szerint a skorpió egy tízből tízes fogás.

Szavazzon!

És ön? Megkóstólná?