Idén is Borjog és Bormarketing Konferencia

bor
Vágólapra másolva!
A Borjog és Bormarketing Konferencia a szőlész-borász szakmát érintő legaktuálisabb kérdésekkel foglalkozik. Szó lesz az adminisztrációs terhek csökkentéséről, a várható fejlesztésekről és támogatásokról, marketing szempontból a magyar bor lehetőségeiről, valamint a borkultúráról és a mértékletes, felelős borfogyasztásról is.
Vágólapra másolva!

A Boscolo New York Palace ad helyet a 200 fős konferenciának, amelynek célja a szőlész-borász szakmát érintő kérdések megvitatása. Az előadók között többek között ott lesz John Szabó mester-sommelier, a Volcanic Wines könyv nemzetközileg ismert és elismert szerzője, és Dr. Ignacio Sanches Recarte az európai borágazati vállalkozásokat képviselő szervezet (CEEV) főtitkára is.

Különösen izgalmasnak ígérkezik Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos úr előadása Forrás: shutterstock.com

A konferencia szintén fontos törekvése, hogy megfelelő hangsúllyal emelje ki a mértékletes borfogyasztás, a borkultúra fontosságát; ebben a tekintetben különösen izgalmasnak ígérkezik

dr. Zacher Gábor toxikológus előadása.

Az eseményt minden alkalommal egy interaktív bormarketing kerekasztal-beszélgetés zárja – a felkért szakembereket „Bormarketing hangsúlyok 2020-ig" témában kérdezhetik majd a résztvevők.

A szervezők Rókusfalvy Pál és dr. Prónay Bence, szakmai együttműködő partner a Miniszterelnökség, a Földművelésügyi Minisztérium, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A Borjog és Bormarketing 2018 Konferenciát március 1-jén rendezik meg.