Torrente csapolja a sört ebben a romkocsmában

Torrente romkocsma
Vágólapra másolva!
A népszerű Torrente-filmeken mindig jókat nevetünk, mindegy hányszor láttuk azelőtt. Ezúttal azonban mi magunk is a szereplők bőrébe bújhatunk egy ital vagy egy ebéd erejéig, ha Tenerifén járunk. A világ első Torrente-romkocsmájában ráadásul magyar fogásokat és italokat szolgálnak fel. Sőt, azon se lepődjünk meg, ha maga Torrente, pontosabban az őt alakító színész csapolja ki a sörünket.
Vágólapra másolva!

A világ első Torrente-romkocsmájának megvalósításánál azt tartották szem előtt, hogy olyan legyen, mint a Torrente-filmek: mutasson túl a normál értékeken. Így született meg a kicsit retrós hely, ahol a bútorok és a bár is raklapból készült, a falról pedig a film jelenetei néznek le ránk. A teljes belsőépítészeti tervezést és kivitelezést

egy magyar cég végezte

egy nemzetközi csapattal, de a kitalálók és az üzemeltetők is magyar vállalkozók.

Forrás: Torrente Pub Tenerife

A romkocsma mindössze pár hete nyitott és főként a helyi lakosok, valamint a spanyol turisták körében sikeres. Ám a hely színpadán már néhány Torrente-rajongó, magyar zenész is megfordult: Kefir, Axel a Kerozin frontembere, illetve a P-Box és Ómen frontembere Koroknai Árpi.

A Torrente Ruin Pubban azon se lepődjünk meg, ha maga Torrente, pontosabban az őt alakító színész, Santiago Segura csapolja a sört.

Az étlapon olyan jellegzetes magyar fogások is megtalálhatók, mint a gulyásleves vagy a mákos tészta. Emellett készítenek magyaros burgert is, amelynek húspogácsájába magyar kolbászt kevernek. Az italkínálat tartalmaz

6-féle magyar pálinkát,

illetve többféle csapolt sört, mint például a házi IPA.

Tenerife azonban csak az első helyszín, ezután – a tervek szerint – Budapesten, majd több spanyol városban is megnyílik a Torrente-romkocsma.