Hat étterem egyetlen fogadóban

Vágólapra másolva!
Sok jó étterem kis helyen is elfér. Például Szigetmonostoron, a Rosinante Fogadóban, ahol 14 fogás kerül majd az asztalra, amely közül az egyik meglepetés. Emellett az ököruszálylevest és a vízibivalylábszárat is megkóstolhatja.
Vágólapra másolva!

A Stílusos Vidéki Éttermiség néhány tagja összefogott, és szervezett egy közönségtalálkozót Szigetmonostoron, a Rosinante Fogadóban. A mini SVÉT ízeiről a következő éttermek gondoskodnak: Kistücsök Étterem (Balatonszemes), Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma), Macok Bisztró és Borbár (Eger), Rosinante Étterem és Hotel (Szigetmonostor), Erhardt Étterem (Sopron), Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj).

Forrás: Szindbád az Utazó

A Kistücsök Étterem, valamint Jahni László séf füstölt ponttyal töltött káposztával és somogyi szarvas vadasmártással, ropogós kenyérkockákkal készül. A Viator Étterem és Borbár, illetve Gyurik Gábor séf vízibivaly lábszárat készít, zellerrel és gesztenyével, a desszert pedig levendulás mille-feuille a Pausa kávéháztól. A Macok Bisztró és Borbár és Macsinka János séf szilvásváradi pisztráng roláddal, vargányás zellersalátával, édesköménnyel, valamint szalonnás áfonyával tálalt bükki ragulevessel

és egy meglepetés tétellel várja a vendégeket.

Jónás Gábor séf, valamint a Rosinante Étterem és Hotel hagymalekvárral és gyümölcs-chutney-val tálalt kacsamájjal, illetve mézes krémessel kápráztatja el a látogatókat, míg a Nomád Hotel és Glamping és Szaszák Zoltán ököruszály levessel és baracklekvárral tálalt nomád fánkkal. Az Erhardt Étterem és Erhardt Zoltán séf három fogással készül: sáfrányos halászlé Pannóniából, kacsacomb húsa poncichter babsterccel, házi tejföllel és uborkasalátával, poncichter babsterc édesen, szilvalekvárral.

A tavaszváró mini SVÉT-et február 17-én rendezik meg Szigetmonostoron, a Rosinante Fogadóban. A rendezvényre a belépés ingyenes, de turnusokhoz és regisztrációhoz kötött. A gyerekeket animátorok várják az Íz-Lelő Ínyenc Játszóházban, a jó hangulatról pedig Szekeres Tamás, azaz DJ T-Boy gondoskodik.