1.Mámoros ölelés
Almabor teával? Naná! Lassú tűzön kezdjük el melegíteni a 2 és ½ csésze almabort, majd tegyünk bele három chaitea-filtert.
Vegyük le a tűzről, és tegyük félre 30 percre. Ha letelt az idő, keverjünk hozzá egy evőkanál eredeti bourbon vaníliát, vagyis a rúd kikapart magját és belsejét.
Ha még izgalmasabbá szeretnénk tenni,
öntsünk hozzá ¼ csésze almabrandy-t vagy almás whisky-t.
2. Egy bögre forróság
Keverjünk össze 2 evőkanál cukrot és 2 evőkanál matchaport egy tálban. Azután melegítsünk fel 1 csésze kókusztejet, valamint 1 és ½ csésze rizs- vagy mandulatejet egy másik edényben. Amint elkezd forrni, vegyük le a tűzről, és öntsük a matchás keverékhez.
Hogyan tehetjük még ínycsiklandóbbá? Kókuszrummal! Adjunk hozzá ¼ csészével.
3. Juharszirupos kényeztetés
Keverjünk össze ½ csésze alacsony zsírtartalmú tejet, 3 evőkanál juharszirupot, 1 evőkanál csokoládészirupot és ¼ teáskanál fahéjat. Kezdjük el lassan melegíteni.
Amint forrni kezd, vegyük le a tűzről, és keverjünk bele 2 csésze eszpresszót. Ám nem ettől lesz igazán pikáns, hanem az ¼ csésze
juharszirupos whisky-től vagy fűszeres rumtól.
4. Perzselő aromák
Keverjünk össze 3 csésze vizet 1 citrom levével, 1 evőkanál mézzel, 2 fahéjrúddal és 2 csillagánizzsal. Kezdjük el lassan melegíteni, majd amikor forrni kezd, vegyük le a tűzről.
Adjunk hozzá 60 milliliter bourbont, rumot vagy gint.
5. Tüzes almabor
Egy edényben keverjünk össze 3 csésze almabort, 1 citrom levét, 1 evőkanál mézet, 2 fahéjrudat és 2 csillagánizst. Forraljuk fel, vegyük le a tűzről, majd adjunk hozzá 60 milliliter bourbont.
Fogyasszuk melegen, és élvezzük a kényeztetést!