Harry herceg és jegyese kedvenc ételei

The Terrace Restaurants and Tea Rooms
Vágólapra másolva!
Mit szólna, ha szó szerint belekóstolhatna Harry herceg és Meghan Markle kedvenc ételeibe? Nos, ebben a londoni étteremben bárki megteheti! És közben még jótékonykodhat is.
Vágólapra másolva!

Noha Harry herceg és Meghan Markle nagy napja még odébb van, az esküvői láz már rég eluralkodott a nemzeten. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a The Terrace Restaurant és Tea Rooms által megálmodott királyi menü, amelyet május 1. és 21. között kóstolhatnak meg a vendégek.

A Terrace Restaurants and Tea Rooms étterem és teázó Forrás: goodhousekeeping.co.uk

A tulajdonos Ehab és Rowena Shouly szerint a menü tükrözni fogja a pár ízlését. Az egyik főfogás a seswaa, ami egy tradicionális botswanai húsétel. Ez volt az a hely, ahol Harry herceg megtalálta a tökéletes követ Meghan eljegyzési gyűrűjébe. Aztán ott van a török húsgombóc, amely azért került fel a menüre, mert Meghan a Delish-nek adott 2016-os interjújában elmondta, hogy ez az étel az otthonára emlékezteti.

Azt mondják, hogy Meghan kedvenc ételei közé tartozik még a kanadai poutine és a nicoise saláta.

Az előbbi sült krumplit jelent sajttal és egy kanadai mártással. A nicoise saláta vagy nizzai saláta egy francia eredetű étel, általában babból, tonhalból, kapribogyóból készül.

Ami a desszertet illeti, a vendégek választhatnak a botswanai malva pudding vagy a banános cipó között, amelyről úgy hírlik, hogy ilyen lesz a pár esküvői tortája. A malva pudding egy szivacsos textúrájú sütemény, amelyben általában baracklekvár van.

Forrás: goodhousekeeping.co.uk

Amellett, hogy a vendégek megismerhetik Meghan és Harry kedvenceit, Shouly megerősítette, hogy a menüből származó bevétellel Harry herceg jótékonysági munkáját segítik, amellyel a HIV-fertőzött gyerekek és fiatalok mentális egészségét és jólétét támogatja Lesothóban és Botswanai Köztársaságban, Dél-Afrikában.